Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Zinfandelshop.dk er et dansk website, der udelukkende har specialiseret sig i at sælge rødvine baseret på den stærkt populære Zinfandel-drue. Zinfandel vine er umiddelbart danskernes foretrukne rødvin. Som i alle andre markeder, vil der altid være dem, der angriber det fra en nichevinkel og dette er præcis tilfældet med Zinfandelshop.dk

Design og funktionalitet i fokus

Det er relativt nemt at afkode, at ejerne af Zinfandelshop har villet lade shoppen skille sig ud blandt de mange andre vinwebsites derude. Helt konkret, ses dette i fortolkning af farver og elementer, der fremhæves for brugeren.

Sorteringsfunktioner og kategorisering er samtidig i højsædet og de mange beskrivende tekster for de enkelte vine, giver et fantastik indblik ind i de forskellige vines smags og duftnuancer.

Hjemmesidens opsætning

Hjemmesiden er baseret på det kendte CMS WordPress og er baseret på shopping udvidelse, WooCommerce, der er det mest populære shopping modul til WordPress platformen. Websitet kører med et specielt udviklet design, med fuld fokus på sorteringer inden for de forskellige vine som shoppen tilbyder.

Besøg Zinfandel Shop, ved at klikke her.

Skrevet af admin