Wifik

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Wifik også kaldet Wifi kompagniet er en virksomhed med tilhørende webshop, som sægler og supportere til internettet i det danske. Filosofien bag virksomheden er at sikre professionel IT til de private hjem, således IT anvendelsen i hjemmet bliver en god, sikker og en stabil oplevelse. Med en solid baggrund og et tæt syn på udvikling fra bl.a. andet udlandet, ønsker virksomheden den viden kommer forbrugerne til gode. Hjemmesiden tilbyder derfor ikke tusindvis af produkter, men til gengæld har de udvalgt de bedste af slagsen. Ud over en række af den bedste wifi produkter på markedet tilbyder virksomheden også løbende support og overvågning på stort set alle de produkter de sælger, hvilket gør at alle slags mennesker har mulighed for at handle sikkert og trygt i butikken.

Driller dit Sonos anlæg?

Hvis du bruger et trådløst lyd anlæg, som f.eks. et Sonos anlæg kan der være irriterende at musikken stopper en gang imellem. Virksomheden kan hjælpe med at sikre at teknikken fungerer, således den mere krævende IT anvendelse som  f.eks. teenagerens spil, HD/4K streaming ikke påvirker andre i huset, som f.eks dit musikanlæg.

Wifik tilbyder også mere avanceret løsninger

Et lidt mere avanceret produkt som Wifik også tilbyder er et facebook wifi login. Produktet er henvendt til andre virksomheder som ønsker at tilbyde wifi netværk til brugere tæt på virksomheden. Løsningen går ud på at virksomheden sender et stærkt wifi signal ud, og ved at brugeren giver et like eller tjekker ind på virksomhedens Facebook side, og på den måde har adgang til det hurtigere internet. Løsningen kræver et WiFi adgangspunkt, gennem en Open mesh rounter. Wifik konfigurere routeren inden afsendelse, så den er klar til at blive sat op.

DU kan læse mere om de mange smarte løsninger på wifik.dk

Skrevet af admin