Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Wegot.dk — https://www.wegot.dk/ — er forhandler af forskelligt interiør til almindelige danskeres hjem — det er stort set muligt at finde alt til indretningen. Der er både mulighed for at finde møbler og andre elementer, der gør sig godt, når hjemmet skal gøres beboeligt. Uanset om man har brug for at møblere hele sin lejlighed fra bunden, eller om man bare har brug for en ny seng til soveværelset.

Selve siden er nem at navigere rundt på, og man kan mærke, at den er designet med slutbrugeren for øje. Med andre ord er den intuitiv, og den fungerer efter hensigten. Det er ikke svært at finde det, man ønsker. Designet består af forskellige elementer, og intet er så tæt presset sammen, at man har svært ved at adskille de forskellige sektioner; menuen, headeren, produkterne og så videre. Farvepaletten er også behagelig for øjet, og det er ikke svært at se, hvor man skal klikke, såfremt man ønsker at købe noget.

Alt i alt er der tale om en god side — dog med undtagelse af, at den er svensk, hvilket er en smule misvisende ift. domænevalget (.dk). Dog er det ikke så forstyrrende, at man ikke forstår siden. Og generelt virker det til, at serviceniveauet er højt. Det er i hvert fald ikke svært at finde hverken telefonnummer, mailadresse eller fysisk adresse. 7.5/6 stjernder.

Skrevet af admin