Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Weboil.dk er en webshop hvor du finder alt inden for motorolie, additiver, hydraulikolie og meget mere. Alle produkter på hjemmesiden er af højeste kvalitet, og direkte importeret fra producenten,  så du på den måde at sikker på at købe produkterne til den bedste pris. Weboil er en del af Industri kemi Aps, og sælger altså alle produkter via webshoppen Weboil.dk. Det er muligt at tilmelde sig deres nyhedsbrev og modtag tilbud og forskellige rabatkoder til siden. Derudover bliver der ofte sendt tips og tricks ud til alle til deres nyhedsbrev modtagere.

Usability

Usability (brugervenlighed) er en it-terminologi, som beskriver den egenskab, der fortæller noget om hvordan et system performer.Grundlæggende kigger man på om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren vil forvente. På Weboil er let og enkelt at navigere rundt på siden, og du finder lynhurtigt det, du søger. Samtidig er der en fin søgefunktion, hvor du har mulighed for at søge efter det præcise produkt du ønsker – du skal blot indtaste en glose og klikke på søg, hvorefter du eksponeres for alle de resultater, der relaterer sig til din søgning. Ligeledes er der både menu i venstre side af siden og i menuen i toppen.

Teknik og information

På mange hjemmesider kan der være problemer med teknikken. Det er ikke tilfældet her. Alle sider virker upåklageligt, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. Ligledes er sproget letforståeligt, og budskabet om virksomheden sælger olie og andre ting til biler kommer let ud. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Anmeldelse: 4/5

Weboil får 4/5, og det gør den fordi her er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig. Alligevel er den ikke prangende, og især på designfronten halter det.

Skrevet af admin