Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er meget snak om grøn energi, og der er mange, der har en holdning til dette. Det er en emne, der er jævnligt er oppe og vende i regeringen. Det danske energiselskab Vindstød med base i Århus, er et selskab der fungerer på en helt ny måde i forhold til branchen. De har investeret massivt i et cloud-baseret IT System, hvilket betyder at de kan leverer strømmen billigere end konkurrenterne, da de selv holder omkostningerne nede. Du kan læse mere om Vindstøds pris strategi i denne artikel på politiken – de har en ide om, at de vil være energibranchens svar på Telmore, hvilket du kan læse mere om i Lokalavisen Århus’ artikel om Vindstød.

En anden grund til at mange nok vil vælge Vindstød A/S, er at de udelukkende sælger dansk energi forstået på den måde, at alt den energi de leverer kommer fra ca. 2500 danske vindmøller, hvilket er ca. en fjerdedel af alle de vindmøller, der er i Danmark.

Vindstød

Lyst og indbydende design

Hjemmesiden www.vindstoed.dk er præget af mange lyse farver, og virker indbydende med store billeder og ikke overraskende, har Vindstød valgt at bruge grønne farver til knapperne. Der er især lagt vægt på familiebilleder, hvilket naturligvis sender klare signaler, om de værdier som Vindstød står inde får.

Generelt er farverne holdt i de hvide og grønne nuancer, hvilket gør hjemmesiden meget imødekommende og klart viser, at det er grøn energi der er tale om.

Enkel navigation

Der er ikke en menubar øverst, som man ellers ser på de fleste hjemmesider. I bunden er der en enkel navigation, hvor man kan læse mere om firmaet, hvorfor man skal vælge Vindstød og så kan man finde frem til kundeservice, og hvor man finder alle ofte stillede spørgsmål og lignende.

Det gør det meget nemt at navigere rundt på siden, at der ikke er mange forskellige punkter at skulle tage stilling til.

Det er en hjemmeside, der ligger meget op til handling, og i øverste højre hjørne er der en opfordring på at tilmelde sig til Vindstød og på den måde spare penge på elregningen.

Du kan læse mere om Vindstød A/S her

 

Skrevet af admin