Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er masser af sider på internettet, der sælger e-cigaretter og e-væske. Vape4you.dk er en af dem, og her følger en vurdering af sitet på baggrund af den massive tilstedeværelse sådanne webshops har på nettet. For hvordan skiller Vape4you.dk sig ud i forhold til konkurrenterne? Og er der overhovedet tale om en brugervenlig webshop, der er værd at bruge tid på? Det undersøger vi herunder.

Simpel og flot

Siden er simpel og flot, og det gule tema, der går igen på siden, fungerer godt. Det leder tankerne hen på den seriøse webshop, der er til at stole på. På forsiden bliver den besøgende præsenteret for en stor mængde af de varer, der er på shoppen, og det er derfor nemt at finde de ting, man skal købe. Der er desuden er god struktur på siden, så de enkelte elementer springer i øjnene, og samtidig falder de ikke sammen, som det er tilfældet på en del andre webshops.

Let navigation

Når du klikker dig ind på siden, er du garanteret, at du har mulighed for at få de helt rigtige produkter, du leder efter. Og hvis ikke, du kan finde dem, har du mulighed for at søge via den smarte og overskuelige søgefunktion, du finder til højre i menuen. Det er fantastisk, at der er mulighed for dette.

Konklusion

Ydermere er det værd at nævne, at der er en rigtig god struktur i menuen, så det er nemt at navigere rundt, uanset hvad man er på udkig efter. Alt i alt er der tale om en rigtig fornuftig sider, der er gjort i et flot design, er overskuelig og generelt har tænkt brugeren ind i enhver detalje, der er udarbejdet. intet virker til at være placeret tilfældigt. Derfor ender vi på 4/5.

 

Skrevet af admin