Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uniggardin er et stort skandinavisk foretagende, og de har eksisteret i en del år, hvorved de har placeret sig som nogle af de største spillere i deres branche. På Uniggardin.se finder du et af Sveriges største udvalg af gardiner, og siden er rigtig fint bygget op. Man har mulighed for at sortere i gardinerne efter typer, egenskaber, farve, mærke og pris. Det vil altså sige, at hvis man eksempelvis er på udkig efter et plisségardin i hvid til under 300 kroner, så har man mulighed for at definere sin søgning sådan, at der udelukkende vises resultater helt specifikt efter dine ønsker.

Der forhandles alle de førende mærker indenfor gardinproducenter, såsom VELUX, Faber, Fakro, Coulisse og UNIG, som er Uniggardins eget mærke. Der er altså et rigtig stort udvalg, og der er tre års garanti på alle ordrer. Herudover er der fire dages levering, prisgaranti, gratis stofprøver og webshoppen er E-mærket. Webshoppen har desuden en score på 9.2 på Trustpilot, hvilket er rigtig flot, og det vidner om en butik, der tager sine kunder seriøst og gør noget ud af kundeservicen.

Alle priserne er desuden yderst konkurrencedygtige, og der er prisgaranti, hvilket betyder, at hvis du finder en vare, der også forhandles på Uniggardin.se, vil de matche prisen. Webshoppen er herudover r-mærket, hvilket betyder, at du har garanti for sikker og gennemsigtig e-handel. Alt i alt et rigtig godt site, der helt sikkert er et besøg værd, hvis man er på udkig efter nye gardiner til lejligheden, huset, sommerhuset eller hvor du nu har brug for at få hængt gardiner op.

Skrevet af admin