Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Uniggardin er en skandinavisk forhandler af gardiner, der leverer til hele Norden. På Uniggardin.no finder man, som domænet indikerer, den norske side. Virksomheden har eksisteret i en del år, og har efterhånden placeret sig som førende indenfor branchen, hvilket tydeligt afspejles i deres side, som er nem og overskuelig at navigere rundt på. Brugervenligheden er altså helt i top på denne side, og man er på intet tidspunkt i tvivl om, hvor man skal navigere hen, hvis der er noget man søger.

På siden er der en fantastisk søgefunktion, der gør det let at målrette sin søgning, så det udelukkende er de resultater, man leder efter, der bliver vist. Og man kan gå meget i detaljer, så hvis man på forhånd ved, hvad man leder efter, så tager det ikke lang tid at finde frem til de resultater, man skal bruge. Og sortimentet er desuden så stort, at det er næsten umuligt at lave en søgning, der ikke giver resultater.

På Uniggardin.no er der nemlig alt indenfor gardiner. Uanset om du er på udkig efter gardiner, plisségardiner, markiser eller bare helt almindelige gardiner, så finder du i det store sortiment, hvor du også finder de førende mærker indenfor gardinproducenter; Fakro, Somfy, Coulisse, VELUX. Uniggardin har også deres eget brand, UNIG, som laver gardiner i god kvalitet til en overkommelig pris. Dette er desuden generelt for det resterende udvalg — priserne er yderst favorable, og de kan sagtens begå sig på et konkurrencepræget marked.

Hvis du er på udkig efter et par nye gardiner til at give dit hjem et friskt pust, så er du havnet det rette sted. Husk på, at der også findes en dansk og svensk side, så uanset, hvor i Skandinavien du bor, vil du kunne få flotte gardiner leveret direkte til døren.

Skrevet af admin