Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Trademax er en dansk webshop med svensk oprindelse, der er blevet grundlagt tilbage i 2008. Det er en webshop, der er blevet grundlagt med en meget simpel forretningsidé, der lyder på, at de mange danske forbrugere skulle have muligheden for at spare penge på møbler og andre former for indretning. Det skyldes nemlig, at stifterne af Trademax er af den opfattelse, at det ganske enkelt er for dyrt at handle i de mange forskellige møbel- og indretningsbutikker, der er at finde rundt omkring i landet. Der er mange af disse butikker, der skal igennem en lang række led af grossister og mellemled, inden de reelt set modtager deres produkter – og det er med til at gøre, at deres priser bliver unødigt høje for deres kunder.

 

Trademax tilbyder lave priser på møbler og interiør

Trademax er en webshop, der er i stand til at sælge deres mange forskellige produkter til hjemmet til særdeles gode priser, hvilket naturligvis inkluderer alt lige fra hele spabade til både indendørs og udendørs brug til almindelige sofaborde – det er også ensbetydende med, at uanset om du leder efter et nyt sofabord, et spabad til terrassen eller derimod en form for belysning, så se her, for du kan med garanti også finde noget, der stemmer godt overens med dine forskellige præferencer og krav. Dertil kan du selvfølgelig være sikker på, at priserne er blandt de absolut bedste på markedet, da det naturligvis er hele målet med Trademax; at kunne tilbyde deres produkter til uhyre konkurrencedygtige priser.

 

Hvorfor kan Trademax tilbyde så gode priser?

Som nævnt tidligere, så er det meget normalt, at de mange danske butikker og webshops, der sælger møbler og andet til boligen skal igennem flere led, inden de kan købe deres produkter hjem, og det er også ensbetydende med, at de er nødsaget til at presse deres priser op, hvis de ønsker at sikre sig, at de kan opretholde et godt overskud. På dette punkt differentierer Trademax sig, eftersom de køber deres mange forskellige produkter direkte hos fabrikkerne, hvilket også er ensbetydende med, at de dermed er i stand til at undgå en lang række fordyrende mellemled – og det betyder i sidste ende, at du – som forbruger – kan købe møbler og andre former for produkter til både hus og have til særdeles gode priser.

 

Kvalitetsprodukter til suveræne priser

Det er et meget simpelt koncept, der ligger bag Trademax. Deres forretningsidé handler i al sin enkelthed om, at kunne levere produkter af særdeles høj kvalitet til gode priser. Det er også ensbetydende med, at du har muligheden for at købe særdeles gode produkter til din bolig til mindst lige så gode priser, hvorfor der er gode forudsætninger for at spare penge på dit kommende møbelkøb, hvis du vælger at handle på Trademax.dk i stedet for hos én eller flere af de mange andre webshops og butikker, der sælger lignende møbler. Dertil skal det selvfølgelig heller ikke være nogen hemmelighed, at du har muligheden for at købe rigtig mange gode produkter, da deres udvalg er særdeles stort og bredt.

Skrevet af admin