Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Tennberg er et dansk rengøringsfirma som er beliggende i København, der kan løse alle former for rengøringsopgaver for både virksomheder og private. Især erhvervsrengøring er en af firmaet store forcer. Tennberg kan hjælpe med alt fra at gøre rent i lejligheder og store villaer til at stå for rengøringen af kontorer, klinikker eller gøre rent efter håndværkere. Med andre ord dækker virksomheden mere eller mindre alle aspekter inden for rengøring. I følgende afsnit vil vi kigge nærmere på hjemmesidens opbygning.

Brugervenlighed

Inden for webudvikling bruges brugervenlighed i høj grad og er en it-terminologi, der betegner den egenskab, der er ved en hjemmeside, hvor det blandt andet beskriver hjemmesidens funktioner. Her kigges på om hjemmesiden er let at betjene, og om at selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren ville forvente. Hvordan fungerer det så for Tennberg.dk? Faktisk overraskende godt. Det er let at navigere rundt på siden, og du finder lynhurtigt det, du søger. Samtidig er der en fin søgefunktion, hvor du har mulighed for at søge på det du præcis ønsker – du skal blot indtaste en glose og klikke på søg, hvorefter du eksponeres for alle de resultater, der relaterer sig til din søgning.

Kommunikation

Tennberg.dk kommunikere godt til den besøgende på siden. Sproget er letforståeligt, og budskabet kommer let ud. Alle informationer som en besøgende har behov for, er tilgængelig på en hjemmeside, og derfor forlader man heller ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af. Det er godt, for det betyder, at hjemmesiden er grundig, og der sidder en dygtig kommunikationsmedarbejder, der godt kan være stolt.

Anmeldelse: 4/5

Vore karakter af hjemmesiden ender på 4/5. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig. Alligevel er den ikke prangende, og mangler lidt på designfronten, hvis den skulle have fuldt hus. Ikke noget dårligt resultat alligevel.

Skrevet af admin