Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er nok ikke mange af os, der er interesseret i at betale mere for en vare eller ydelse end vi behøver. Det gælder uanset om vi skal købe vaskepulver eller vi skal købe en mobiltelefon med dertilhørende abonnent. En af de prissammenlignings sider er Telepristjek.dk – hvor det både er muligt at sammenligne prisen på mobiltelefoner og prisen på abonnementer.

Udover at have sammenligning af diverse priser, kan man også finde relevante artikler og nyheder omkring mobiltelefoni, teknologi og alt hvad dette indebærer. Denne feature ser man meget sjældent på denne type sider. Det er relevant information, og sørger samtidig for at brugerne ikke behøver besøge andre sider for at finde nyheder og lignende.

Telepristjek.dk er bygget meget enkelt op, hvor der er fokus på prissammenligning af enten telefoner eller mobilabonnementer. Sammenligningerne for telefonerne er rangeret efter popularitet, ligesom man kan søge på forskellige producenter. Under abonnementer kan kan få rangeret efter eksempelvis typen af abonnement, om det skal være til seniorer, børn, indeholde meget data eller noget helt fjerde.

Sitet er bygget meget logisk op, og indeholder stort set alle de informationer man skal bruge, hvis man skal finde den billigste løsning og ikke betale for meget for hverken det ene eller det andet. Grafisk er siden udfordret, ved at have så meget information, og at så meget information er synligt på samme tid. Der er kort sagt ikke tale om om et designmæssigt lækkert udtryk på siden, hvilket dog heller ikke er hovedformålet med siden.

Så i funktionalitet er det er et rigtig fint site, mens det i det visuelle og grafiske godt kunne have været skarpere og mere indbydende.

Skrevet af admin