Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes omkring 6000 tandlæger i Danmark og dermed findes der naturligvis og et hav af klinikker rundt om i landet. Antallet af konkurrenter i byerne kommer naturligvis an på antallet af indbyggere, men det er klart, at i de største byer er der enorm konkurrence på området, hvor der er mange hundrede klinikker.

Hvis man ikke allerede har en fast tandlæge, er det klart at det første sted, er på internettet. Derfor er det vigtigere end nogensinde for en tandlæge at have en god og brugbar hjemmeside, hvor der er de informationer man har brug for.

Tandcity, der er en tandlæge i København, har de en glimrende hjemmeside, der er mobilvenlig, som vi ved betyder en masse, den har informationer om det man skal bruge. Der er således information omkring alt fra behandlinger til priser, så man ikke bliver overrasket, når man får regningen, hvilket mange nok ellers har prøvet på et eller andet tidspunkt i deres liv. Det er et overskueligt site der er bygget klassisk op med menuer, store billeder, og tekst der er let at læse.

At gå til tandlæge er ikke noget der er særlig mange, der ser frem til, og mange tandlægers hjemmeside er også kedelige og meget “lægeagtige”, Tandcity.dk er frisk og imødekommende, hvilket er vigtigt, når man sælger noget, som de færreste holder af, og som mange sågar frygter i nogen grad.

En anden ting Tandcity har valgt at fokusere på, er at have mere fleksible åbningstider end de fleste af konkurrenterne. Det betyder, at de har åbent alle dage – også lørdag og søndag, hvilket ellers hører til sjældenhederne. At skulle til tandlæge er en lovlig fraværsgrund fra arbejde, alligevel er der mange der foretrækker at gøre det i deres fritid af respekt for arbejdet.

 

Skrevet af admin