Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

SuperSellerS.dk har du mulighed for at købe butiksinventar til små og store forretninger. Priserne er billige, og servicen er i top, kan du læse, hvis du går ind og læser om virksomheden. Men afspejler hjemmesiden de signaler, som virksomheden gerne vil udsende? Og fungerer hjemmesiden ift. brugervenlighed og teknik? Det tager vi et kig på herunder.

UX/UI

Når du har en hjemmeside, er det vigtigt, at den udstråler professionalitet. Derfor er det første, vi kigger på, når vi analyserer en hjemmeside på SiteEdit.dk, hvordan siden er bygget op designmæssigt. Og herunder er det også vigtigt, at siden fungerer efter hensigten, således det er let for den besøgende at navigere rundt og finde de ting, denne er på udkig efter.

Det lever SuperSellerS’ hjemmeside i høj grad op til. Det er let at navigere rundt, og siden er opbygget efter de foreskrifter, der gør sig gældende rent designmæssigt, så der er altså tale om en hjemmeside, der udstråler professionalitet og brugervenlighed. Her får SuperSellerS.dk altså topkarakterer. Vurdering: 5/5.

Overskuelighed

Der er mange produkter på siden, og det kunne godt gøre den uoverskueligt, men det modsatte gør sig gældende på denne side. Det hele er fint opdelt, og det er let at tilgå de enkelte produkter i hver deres respektive kategorier, og derfor fungerer siden altså rigtig godt — uanset om du kommer ind på et specifikt produkt via eksterne hjemmesier eller klikker dig ind på hjemmeside for at finde et givent produkt. Også her scorer siden: 5/5.

Konklusion

Her er tale om en rigtig fin hjemmeside, der både formår at fremstå professionel, men som i høj grad også har tænkt brugervenlighed fra start. Det betyder altså, at siden er let at navigere rundt på, og den lever op til de branchemæssige standarder, der er for sådanne hjemmesider den dag i dag.

Skrevet af admin