Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Har du, eller kender du én eller flere som har problemer med bentøjet? Rigtig mange danskere har i dag en del smerter i deres ben, som kan skyldes forskellige sygdomstilstande, så som ødemer, gigtsmerter diabetes og meget andet. Fælles for dem er, at benene ofte eller konstant er i smerter, og som er et rigtig stort irritationsmoment i hverdagen.

Netop dette kan hjemmesiden Sundeben.dk faktisk hjælpe dig eller dine bekendte med at lindre. På hjemmesiden kan du bestille de smarte og lindrende kompressionsstøvler, som kort sagt går ind og lindre smerter i dine ben.

Hvad er kompressionsstøvler

Et par kompressionsstøvler eller massagestøvler, er et sæt støvler som via en elektronisk remote, fylder støvlen med komprimeret luft, og på denne måde giver en masserende effekt i dine ben. Denne massage gør at dit blod i benene bliver iltet meget bedre, og på den måde giver endnu mere næring til dine muskler osv.

Du har mulighed for at købe et sæt kompressionsstøvler med bevilling, da visse kommuner har valgt at lave et samarbejde med Sundeben.dk – hvilket giver dig, som patient en sæt kompressionsstøvler, med en vis kommunal støtte til disse.

Du kan læse meget mere om teknologien bag støvlen, og om anvendelse på hjemmesiden, og det er også her bestiller du selvfølgelig dit næste sæt massagestøvler.

Skrevet af admin