Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Stuklister og fodlister kan fås i de fleste lavprisbyggemarkeder og på webshops, men er ofte af ringe kvalitet. Stukeksperten forhandler stuk og stuklister, fodlister og stukrosetter via webshoppen. Produkterne er af høj kvalitet og kan passe til ethvert hjem.

Stukeksperten har valgt nogle af de største fabrikanter af stuk som leverandører, hvilket er NMC, Orac Decor og Elite Decor. Disse leverandører er de førende fabrikanter på markedet og leverer en topkvalitet, som Stukeksperten.dk kan stå inde for. Virksomheden ønsker ikke at sælge de billige, kedelige stuklister, som oftest findes i lavprisbyggemarkederne. De billige stuklister skal nemlig formales med en grunder, for at malingen kan hæftes fast, og resultatet er ikke altid som forventet herefter. Inden for stukmarkedet vurderes derfor, at pris og kvalitet i høj grad hænger sammen.

Når du handler hos Stukeksperten kan du regne med at få stuk, stuklister, fodlister og stukrosetter af højeste kvalitet, og du behøver blot at male dem af én gang med loftmaling eller anden form for vandbaseret maling – herefter har du et smukt resultat.

Bredt udvalg – overskueligt præsenteret

Stukeksperten har et meget bredt udvalg af produkter inden for de forskellige produktkategorier. Produkterne er flot præsenteret på en samlet side sammen med prisen og produktspecifikationerne; højde, bredde, længde og materiale. Her har du mulighed for at ”se mere” og flere informationer og produktbilleder fremvises, og du kan nemt lægge et produkt i kurven. Du har sågar mulighed for at ”føje til favoritter”, hvis du ønsker at gemme en eller flere produkter til senere visning for nemmere at kunne vurdere, hvilket produkt, du ønsker at købe.

Levering og returret

Stukeksperten tilbyder en hurtig levering til din hoveddør. Der sendes med GLS og Post Danmark, så du har mulighed for at pakken kan stilles et valgfrit sted på din grund, hvis du ikke er hjemme på leveringstidspunktet. Der er fri fragt på produkter over 1.200 kr. og du får 30 dages returret. Denne service gør det muligt for dig at returnere produkter, hvis du har købt for mange eller produkterne ikke passer i størrelsen.

Anmeldelse 4/5

Hjemmesiden er overskuelig at navigere rundt på, og produkterne, prisen og produktspecifikationerne er tydeligt fremvist, nemme at føje til favoritter og lægge i indkøbskurven. Designet er dog ikke særlig inspirerende eller moderne og kunne sagtens forbedres og opdateres. Siden er overgået til https, som Google anbefaler, Stukeksperten er godkendt til webshopmærket og støtter miljøvenlig pakning. En samlet vurdering af siden er derfor 4/5.

Skrevet af admin