streetoffashion.dk

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Streetoffashion.dk er en online webshop, der sælger modetøj, sko og accessories til unge og modne kvinder.

Virksomhedens mission er at levere billigt modetøj til unge piger og modne kvinder, uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor arbejder streetoffashion.dk i tæt samarbejde med deres internationale leverandør om at spotte og håndplukke unikke og hotte styles i bl.a. Paris, London og New York inden for modetøj, sko og accessories.

Unikke og hotte styles

Lige så vel, som sæson’er skifter, skifter moden inden for kvindetøj, accessories og sko i samme hastighed. Streetoffashion.dk arbejder på at finde unikke festkjolestyles med begrænset produktion, for at du som kvinde kan iføre dig en unik kjole til fest.

I modetøjskategorien finder du produktkategorier som eksempelvis overdele med underkategorierne; jakker, bluser, toppe og cardigans. og produktkategorier som bukser med underkategorierne; shorts, jeans og sweatpants.

I produktkategorien; sko, finder du korte støvler, lange støvler, bamsestøvler, sneakers, ballerinaer og sandaler.

Hurtig og nem levering

Streetoffashion.dk ønsker at imødekomme kunderne med en hurtig og nem levering. Alle ordre bliver afsendt inden 1-2 hverdage efter kundens ønskede transportør. Hertil får kunderne tilsendt en bekræftelse og et trackingnummer på ordren.

Virksomhedens medarbejdere er altid klar til at hjælpe, hvis spørgsmål om eksempelvis størrelsesguide eller mål på en vare, og kunderne kan forvente besvarelse på mail inden 24 timer.

Teknikken

På Streetoffashion.dk er der styr på teknikken. Siden fungerer hensigtmæssigt og der er ingen sider som melder umiddelbare fejl. Der er ikke de store anbefalinger på dette område.

Anmeldelse: 3,5/5

Vi giver siden 3,5/5. Der er plads til forbedringer hist og her, men generelt set fungerer siden godt. Her er tale om en god side, der hurtigt og enkelt leverer den information, der er nødvendig. Siden fungere hurtigt og er overgået til https, som er det Google anbefaler. Der er ligeledes lavet de rette overgange til https overgang, og siden har et ssl certifikat der fungere som det skal.

Skrevet af admin