Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Stofgiganten er en dansk webshop som tilbyder et enormt udvalg af metervarer og diverse stof. Her finder du et bredt udvalg af snitmønstre, som giver god inspiration til syningen. Det er en butik, hvor service står meget højt på listen over ting der tilbydes til kunderne. Hvis du er tvivl om nogle informationer  ting du er i tvivl om, eller har du nogle spørgsmål generelt er du altid velkommen til at ringe eller skrive en mail, så gør de alt for at hjælpe dig i mål.

Stofgiganten sælger et stort udvalg af økologiske metervarer og mange andre slags stoffer. Fordelen ved økologiske stoffer er at stoffet ikke indeholder nogen former for skadelige kemikalier og lignenden. Det er naturligvis især en god ide, hvis det er tøj der skal syes. Dvs. trøjer og generelt tøj man har på kroppen ikke indeholder nogen former for kemikalier eller tilsætningsstoffer.

Usability

Usability (brugervenlighed) er en it-terminologi, som beskriver den egenskab, der fortæller noget om hvordan et system performer.Grundlæggende kigger man på om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren vil forvente. Stofgiganten.dk er let og enkelt at navigere rundt på, og det er muligt at benytte deres søgefunktion, så du nemt og hurtigt finder præcis det stof du søger. Her bliver du eksponeres for alle de resultater, der relaterer sig til din søgning. Ligeledes er der både menu i venstre side af siden og i menuen i toppen.

Teknik og information

Alle sider virker efter hensigten, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. Ligeledes er sproget letforståeligt, og budskabet om virksomheden sælger stof i metervare kommer let til udtryk. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Anmeldelse: 3/5

Siden Stofgiganten er fin og brugervenlig, men vores karakterer bærer præg af et lidt gammeldags design, og får derfor 3/5. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig. Alligevel er den ikke prangende, og specielt  designfronten halter det.

Skrevet af admin