Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Her er afdelingen i København og du har mulighed for at tage en masse forskellige forløb for at tage kørekort til bil, såfremt det er det, du ønsker. Eksempelvis kan du deltage i mange af deres gratis forløb, inden du endeligt beslutter dig for at tage kørekort ved stjernqvist. Men hvordan fungerer deres hjemmeside egentlig? Det tager vi et kig på herunder.

Overskuelig, men ikke prangende

Designet er ikke prangende, og hjemmesiden ligner ikke lige frem noget, der er lavet inden for de seneste par år. Det betyder dog ikke noget, for der er en overskuelig menu, hvor det er muligt at finde frem til lige præcis det, man søger. Alternativt er der en nem adgang til søgefunktionen, ligesom det er let at finde de enkelte sider, hvis man søger via Google. Kommunikationen på siden er fin, omend man bliver præsenteret for mange informationer, og det kan derfor være vanskeligt at finde frem til lige præcis det afsnit, man søger. Der kunne godt gøres noget for readability’en på hjemmesiden, men det er ikke noget, der er det store problem.

Fin inddeling af sektioner

Der er en god inddeling af de forskellige elementer på siden, selvom menuen hurtigt bliver forvirrende, afhængigt af hvilken skærm der anvendes til at vise siden. Sidder du derfor på en 12″ computer eller tablet, kan det være svært at finde rundt – men her er der heldigvis en god søgefunktion, der hjælper dig i den rigtige retning.

Konklusion

Alt i alt er her tale om en god og overskuelig side, hvor det er nemt at finde de informationer, der søges, omend den kan være en smule svært at navigere rundt på, hvis man sidder på en lille skærm. Herudover er det ikke nogen designmæssig perle, men den kan det, den skal, og derfor ender de samlede vurdering på et flot 3/5.

Skrevet af admin