Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Stigefabrikken.dk er en stor dansk webshop der forhandler alt indenfor stiger, stilladser, trapper og lignende. Den henvender sig både til private og til erhvervsdrivende. Det er en webshop hvor man kan finde stort set alt hvad man kan forestille sig indenfor kategorien.

Den befinder sig i kategorien for niche produkter, og det er naturligvis kunder med et meget præcist behov der besøger hjemmesiden, og givetvis ikke et sted, hvor man går på opdagelse og lader sig inspirere, men hvor langt de fleste af de besøgende vil vide lige præcist hvad de skal bruge.

Visuelt minder Stigefabrikken.dk en  del om de større byggemarkeder, og der er et meget klart fokus på priser, hvor førpriser, sparpriser, hvilket gør det tydeligt at prisen er en vigtig faktor for kunderne på shoppen.

Stigefabrikken.dk skriver at de har Danmarks største udvalg af stiger, og det er da også et imponerende udvalg af stiger i alle afskygninger. De tilbyder desuden prismatch, hvilket altid er en god indikator for, at man kan stole på, at priserne rent faktisk er lave.

Hvis man kender sit behov, er det enkelt og overskueligt at finde en stige, trappe, stillads eller lige præcis det man skal bruge i den ønskede størrelse, da opbygningen af produkterne er overskuelig og logisk, selvom det visuelt kunne have været lavet mere elegant.

Det er naturligvis muligt at betale med stort set alle typer af kort. Da Stigefabrikken.dk også handler med erhverv er det også muligt at handle med EAN nummer eller faktura, som mere eller mindre alle virksomheder kræver.

Skrevet af admin