soundstoreXL

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

SoundstoreXL er den største dansk ejede webshop, der sælger professionelt lydudstyr, lysudstyr og DJ udstyr.
SoundstoreXL prismatcher med webshops ikke bare fra Danmark, men også Tyskland, Sverige og Norge, og derfor kan man købe udstyr ligeså billigt, som på udenlandske sider.  

Sidens opbygning 

Siden er overskueligt sat op, fine beskrivelser af virksomheden, og fordelene ved at handle hos dem, med blandt andet, med prismatch, 365 dages returret og 5 stjerner på trustpilot.  Som alle står i toppen, lige under menu baren.
Derudover er der fine og overskuelige kategorier i menu baren, og hvis du scroller ned på siden.  Det fungerer rigtigt godt med, hvad andre synes godt om, hvilke vare der er mest populære. 
Der er også en fin beskrivelse af hvem de er, og hvad der står for. 

Helhedsoplevelsen på siden 

Siden er let og behagelig at navigere rundt på, med et bredt udvalg af vare, og gode priser. 
Det fungerer også rigtigt godt at der kommer en drop down når du holder musen over et emne. Så hvis du f.eks. holder musen over DJ-udstyr, kommer der en menu ned med underemner, som headset, mixere, afspillere og andet.
Der er også nogle fine og pæne billeder af deres varer, og en god varebeskrivelse af hvert enkelt produkt.  

Anmeldelse 4/5 

Vi giver siden 4 ud af 5, da den er let og overskuelig og rigtig brugervenlig, med gode priser. Siden er simpel og ikke med nogle vilde effekter eller andet, der skaber mere støj end det gavner. Siden Viser det den skal, og med det indhold man forventer af en som denne. 
Helt klart en webshop vi kan anbefale at handle hos, hvis man interessere sig for lyd og lysudstyr, eller går op i DJ udstyr. 
Hvis man ønsker at se mere eller at købe udstyr på siden, kan du besøge siden her.   

Skrevet af admin