Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skyum & Andersen er din nye køreskole i Ringsted. Køreskolen, Skyum & Andersen er beliggende på ringsted station og er startet ud fra en fælles overbevisning om at drive en god køreskolen i Ringsted. Det er 2 erfarne kørelærer, Henrik Skyum og Lis Andersen som har startet virksomheden op. De har arbejdet på forskellige køreskoler rundt omkring i landet, hvor Henrik startede helt tilbage i 1986 med at drive den første køreskole.

En køreskole som gør en tand ekstra ud af det

Hensigten med at drive køreskolen Skyum & Andersen er at de vil yde den bedste service, som man som elev vil få gavn, på baggrund af kørelærernes mange mange års erfaring. På køreskolen Skyum & Andersen er der allerede en lang række kørelærere tilknyttet, så der er ingen ventetid for dig som elev.

Usability på hjemmesiden Skyumogandersen.dk

Usability eller brugervenlighed er en it-terminologi, som beskriver den egenskab, der fortæller noget om hvordan et system performer.Grundlæggende kigger man på om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren vil forvente. På skyumogandersens hjemmeside er let og enkelt at navigere rundt, og det er muligt at benytte søgefunktionen øverst op siden. Her vises alle de resultater, der relaterer sig til din søgning.

Teknik og information

Skyumogandersen.dk fungere grundlæggende rigtig godt. Siden er enkelt og lige til og der er generelt ingen synlige fejl på siden. Ligeledes er sproget letforståeligt, og budskabet om at køreskolen tilbyder kørekort til bil og trailer i Ringsted, kommer let til udtryk. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Anmeldelse: 5/5

Siden skyumogandersen.dk er fin og brugervenlig, men vores karakterer bærer præg af et lidt gammeldags design, og får derfor 3/5. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig – alt i alt en rigtig god side

Skrevet af admin