Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skousen er Danmarks ældste forhandler af hårde hvidevarer, og kæden trækker rødder tilbage til 50’erne, hvor kæden blev stiftet. Der er på mange måder tale om et stykke Danmarks historie inden for detailbranchen. I 2011 blev der satset på at styrke fanchisekonceptet samt Skousens online platform, hvorfor der i dag udelukkende eksisterer franchise-butikker – det gør der til gengæld i alle dele af landet.

En kæde af denne størrelse stiller krav til webshoppen. Herunder gennemgår vi derfor sitet, således det kan klarlægges, hvorvidt her er tale om en god webshop, der lever op til alle nutidens standarder.

Design

Designet fungerer godt og lever op til Skousens brand. Det fungerer godt, og det matcher alle de krav, der er til et moderne website. Brugervenligheden er tænkt ind fra første spadestik, hvilket tydeligt kan mærkes, når man bevæger sig rundt på siden. Det er nemt både at navigere og danne sig et overblik over, hvilket indhold der er på siden. Det gør det mindre besværligt, hvorfor du ikke behøver at bruge nær så lang tid på siden, som du ville, hvis den havde været udformet mindre brugervenligt.

Indhold

Der er gode og passende produktbeskrivelser til alle kategorier, hvilket betyder, at du har nemt ved at læse, hvilke produkter der er tale om, hvad de kan, og hvordan de kan hjælpe dig til at gøre din tilværelse bedre. Se bare beskrivelsen, der hører til denne mikroovn.

Konklusion

Der findes mange forskellige webshops i Danmark, men Skousen er en af de mere heldige. Her er tale om en god webshop, der fungerer efter hensigten. Det er nemt at finde de produkter, du har brug for, og samtidig er designet godt bygget op, så det er nemt at finde ud af, hvordan du finder frem til de produkter, du gerne vil købe. Så nu ved du, hvor du skal klikke dig hen, hvis du har brug for at købe hårde hvidevarer.

 

 

Skrevet af admin