Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skiltex sælger alt inden for markedsføringsmaterialer i form af skilte, brochureholder, Whiteboard tavler og lignende. Skiltex er beliggende i Rødovre, og er Danmarks førende inden for skilte, messeudstyr og display. Virksomheden henvender sig til primært til b2b markedet, men du kan også som privat person handle på siden. Ligegyldigt om du henvender dig privat, fra en større virksomhed, der skal på de største messer med en masse udstyr, eller du har en lille forretning der har brug for noget materiale med virksomhedens logo, er Skiltex din leverandør.

Usability eller brugervenlighed, som det hedder på dansk

Usability (brugervenlighed) er en it-terminologi, der fortæller noget om  den egenskab, der er ved et system. Det fortæller primært om det er let at betjene; om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren ville forvente. Hvordan fungerer det så for Skiltex? Ikke så overraskende rigtig godt. Det er let og enkelt at navigere rundt på siden, og du finder lynhurtigt det, du søger. Samtidig er der en fin søgefunktion, hvor du har mulighed for at søge efter det præcise produkt du ønsker – du skal blot indtaste en glose og klikke på søg, hvorefter du eksponeres for alle de resultater, der relaterer sig til din søgning.

Teknik og information

På mange hjemmesider kan der være problemer med teknikken. Det er ikke tilfældet her. Alle sider virker upåklageligt, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. Ligledes er sproget letforståeligt, og budskabet om virksomheden sælger markedsføringsmaterialer kommer let ud. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Anmeldelse: 4/5

Vi ender på 4/5. Det gør vi, fordi her er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig. Alligevel er den ikke prangende, og mangler lidt på designfronten, hvis den skulle have fuldt hus. Ikke noget dårligt resultat alligevel.

Skrevet af admin