Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Maeglerinfo.dk er en virksomhed, som tilbyder at give brugeren 3 tilbud på 3 forskellige ejendomsmæglere efter behov. Det er en simpel service, der kan gavne mange. Typisk fungere boligbranchen således, at man som sælger selv skal opsøge en ejendomsmægler. Nu udfyldes en formular på 7 felter, og kort tid efter bliver man kontaktet af tre forskellige ejendomsmæglere, hvor man efter telefonsamtalen vælger den man har det bedste indtryk af.

Ved at lade maeglerinfo.dk hjælpe til ved den indledende fase sparer du tiden ved at gå fra mægler til mægler, og præsentere boligen hver gang. Nu foregår det via telefonen. Efter telefonmødet kan man typisk bestille en gratis boligvurdering også er boligsalget for alvor igang.

Usability

Når man først lander på maeglerinfo.dk er brugeren ikke i tvivl om hvordan siden fungerer. Den stor knap “Vælg by” tager i mod brugeren, og ved et enkelt klik, bliver man ført videre til en liste med de danske storbyer, hvor der længere nede kan findes en liste med resten af de fleste danske byer. Det er nemt at navigere via sitets menubar, da den ikke består af mange forskellige genveje. Sitet har en blog hvor besøgende kan få tips til boligsalg, klargøring mv.

Teknisk og information

På Maeglerinfo.dk kan brugeren let finde den information der søges. Sproget er letforståeligt, på trods af, at det er en branche med masser af juridiske og tekniske termer, så formår teamet bag sitet, at formidle det i et naturligt dansk sprog. Synlige fejl er der få af, og antallet af sites er det samme, så navigation mellem de forskellige undersider bør ikke forårsage problemer. Sitets budskab skal der ikke ledes længe efter, da det står klart og tydeligt på deres main page.

 

Anmeldelse: 4 / 5

Med sin brugervenlighed i top, og mission klar og tydelig er maeglerinfo.dk er af de sites, der virkelig giver brugeren noget for pengene.

 

Skrevet af admin