Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sinatur er en dansk hotelkæde, der består af seks hoteller placeret rundt omkring i landet. Omdrejningspunktet for alle seks hoteller er den omkringliggende natur — deraf navnet; Si-natur. Fælles for hotellerne er, at de ligger tæt på skov, vand og park. Der er altså rig mulighed for at nyde sit hotelophold i smukke, afstressende omgivelser.

Hos Sinatur bliver du mødt af fantastiske faciliteter — også hvis du skal holde møder eller konferencer. Der kan bestilles udsøgt mad — forkælelse og natur er en naturlig del af opholdet. Se mere om, hvad du kan opleve her.

Hvis du skal holde fest, er Sinatur også et oplagt valg. Især hvis du vil holde en uforglemmelig fest i uformelle omgivelser. Vi sørger for flotte lokationer, bygninger, dygtigt og servicemindet personale og god mad.

Der er hoteller i Kibæk, Vejle, Middelfart, Ebberup, Nyborg og Kgs. Lyngby. Det betyder altså, at der er rig mulighed for et ophold på et af Sinaturs hoteller, uanset hvor I landet du befinder det.

Skrevet af admin