Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste kigger meget på priserne, når de handler. Især ved onlinehandel er der står fokus på at priserne skal være de absolut bedste, da det sjældent er svært at finde en konkurrent, der sælger det samme produkt. Shoplr.dk er en dansk hjemmeside for prissammenligninger.

På mange måder minder den om konkurrerende sites, der yder en lignende service. Shoplr.dk adskiller sig dog alligevel på flere punkter. Desuden er den lavet i et mere levende design, der er mere indbydende end det man ser flere andre steder.

Det er naturligvis muligt at søge på specifikke produkter, som man vil vilde de laveste priser på, men der er sektion, hvor det er muligt at blive inspireret og gå på opdagelse og måske lade sig friste. Det er delt op i kategorier, så man kan gå på opdagelse i alt fra elektronik til dyreartikler, gadget og tøj.

For hvor kategori man vælger, bliver man præsenteret for de meste populære produkter, som man så selv kan sortere i efter kriterier som pris, besparelse og lignende. Her kan man så naturligvis også lave en mere præcis søgning, hvis det er et specifikt produkt, der står på indkøbssedlen. Der er også en funktion på “seneste søgninger” hvor man kan se hvad andre har søgt på.

Der er desuden en stor sektion med nyheder, tips og guides,  hvor man kan finde yderligere inspiration til alt mellem himmel og jord som julegaver og til gode redskaber til hjemmetræning. Der findes også en sektion for diverse rabatkoder, der på nuværende tidspunkts dog ikke indeholder så mange tilbud.

Shoplr.dk er stadig en relativ ny hjemmeside, og man mærker da også, at der endnu er nogle mangler. Med en nethandel der bliver ved med at stige, er der dog nok ikke nogen tvivl om, at Shoplr.dk bliver et endnu mere spændende bekendtskab i fremtiden.

 

Skrevet af admin