Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Webshoppen Shophojgaard.dk sælger profiltøj og reklametøj til virksomheder i stort set alle brancher. Hvis du som virksomhedejer har brug for arbejdstøj, er Shophojgaard stedet hvor du bør handle. Virksomheden har et stort af firmagaver, som både gives i forbindelse med en højtid, eller til et jubilæum. Profiltøj og arbejdstøj er en rigtig god måde at sprede awareness og synlighed om dit.

Brugervenlighed

Brugervenligheden er en it-terminologi, der fortæller noget om den egenskab, der er ved et system. Det fortæller primært om det er let at betjene; om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren ville forvente. som tidligere nævnt er Shophojgaard.dk fint og brugervenlig design, det er let og enkelt at navigere rundt på siden, og du finder lynhurtigt det, du søger. Det store billede på forsiden, hvor alle advokaterne er vist, sætter en fin autoritet for siden.

Teknik og information

Shophojgaard.dk er enkel og lige til og man er som bruger ikke i tvivl om hvor man skal navigere hen. På mange hjemmesider kan der være problemer med teknikken, og på Shophojgaard.dk, er der et par sider som bliver redirectet til forsiden, frem for den relevante produkt side. Derudover er der ellers ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. Lignedes er sproget letforståeligt, og budskabet om at virksomheden tilbyder firmatøj og reklamegaver, kommer let til udtryk. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmeside og derfor forlader man ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Anmeldelse: 4/5

Der findes et par små fejl på Shophojgaard.dk, men alt i alt giver hjemmesiden brugeren et godt indtryk, og derfor giver vi 4/5. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, som man som bruger søger.

Skrevet af admin