Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sendentanke.dk er en dansk webshop, med fokus på salg af gaver og oplevelser igennem gavekort. Bag Sendentanke.dk står Rune Eiby Poulsen som har startet projektet for godt og vel 3 år siden.

Shoppen er bygget op i et custom-system, hvilket betyder at der ikke er brugt et allerede eksisterende CMS-system, det er kodet fra bunden. De fleste større webshops i landet er netop bygget op fra bunden og det kommer nemt til syne på Sendentanke.dk, som byder på en lang række funktionaliteter, man ikke ser i de gængse CMS-systemer.

Usability
Der er i den grad tænkt på usability på sendentanke.dk, det kommer nemt til syne allerede ved kategoriseringen af selve websitet. Der er allerede tænkt hensigt ind i afsættet på sitet og således kan du vælge hvilken modtager der skal have en gave, eksempelvis et barn, til manden, firmagiver mv. mens du også kan sortere på anledning så som konfirmationsgaven eller gaven til ham eller gaven til hende. Derudover kan der nemt og enkelt søges på pris, hvilket altid er et afgørende punkt ved gavekøb.

Det grafiske
Det eneste sted, hvor vi godt kunne tænke os forbedringer er på det grafiske, som ikke er helt up to date og de pastelfarver der bruges, tværes lidt for nemt ind i call to action frembringende elementer, hvilket kan skade evnen til at konvertere de besøgende til kunder.

Rating: 4/5

Skrevet af admin