Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Psykolog Nord er en større psykolog virksomhed, som har psykolog kontorer flere steder i landet – og kan derfor hjælpe en bredere del af befolkning, i forhold til andre psykologer. Psykolog afdelingerne er i henholdsvis Aalborg, Århus og Odense, som jo er nogle af landet største byer. Psykolog Nord driver hjemmesiden https://psykolognord.dk/, hvor du som bruger, kan bestille din tid til psykolog. Ifølge virksomheden, så tilbyder de psykolog samtaler uden ventetid

Du kan via Psykolog Nord, få hjælp til en række forskellige terapiformer, heriblandt kognitiv terapi, krisehjælp eller par terapi.

Desuden tilbyder de også online terapi, som efter sigende er psykolog samtaler, via en krypteret video forbindelse – på din computer.

Brugervenlighed

Når jeg tænker på at skulle besøge en hjemmeside, som er lavet af psykologer, så tænker jeg at det skal være en hjemmeside, som for det første er roligt og ikke for vild i udseende, og samtidig super simpel at gå til.

Psykolog Nords Hjemmeside ligger rigtig godt op ad min forestilling, og man bliver på ingen måde stresset over at være på siden. Farverne er simple, og bliver indimellem komplimenteret med nogle farver, som ligner et lageret fra et oliemaleri. Tekster er ikke for lange, og samtidig tilpas store til at give siden noget fylde.

Man forstår nemt hvor og hvad man bestiller en tid hos dem, og ventetiden. Ja den er der faktisk ikke. Jeg kunne allerede få en tid dagen efter mit besøg kl. 12.

Teknik

Den teknik som der er at kommentere på, er naturligvis deres online bestilling, som umiddelbart fungerer uden nogle forhindringer. Kommandoerne er nemme at forstå, og man komme nemt igennem. I hvert fald indtil bekræftelsen af en aftale, så gik jeg ikke længere.

Anmeldelse

Samlet set, så har Psykolog Nords hjemmeside alt hvad man behøver, samt bør have som psykolog. Budskaberne og beskrivelser er rolige og forstående. Onlinebestillingen er nem og overskuelig at komme igennem. Alt i alt en side de godt kan være glade for.

Skrevet af admin