Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der findes mange tjenester på nettet, der gør det muligt at sammenligne mobilabonnementer og andre lignende ting. Men det kan være svært at finde hoved og hale i, hvilke der rent faktisk har en interesse i at hjælpe dig. Der er nemlig mange, der blot opbygger sider som disse for at tjene provision af det, der bliver solgt via henvisningen fra deres side. Disse sider kan du som regel ikke bruge til noget, da de ikke opdaterer deres informationer omkring abonnementer — de bliver altså ikke hentet direkte fra teleudbyderens side, men de bliver i stedet tastet manuelt ind. Og det bliver sjældent opdateret.

 

Ny side ser dagens lys

Der er dog nu dukket en ny spiller op på markedet; PricePusher.eu. Det er en prissammenligningstjeneste, hvor de besøgende har mulighed for at finde de produkter, de efterspørger, til den billigste pris. Forskellen ved denne tjeneste og en masse (dog ikke alle) af de andre tjenester er, at sidens ejere ikke tjener provision for hvert enkelt salg, men tager en fast pris for de sider og virksomheder, der bliver brugt på siden.

Det betyder altså, at de virksomheder, der repræsenteres på siden — og hvis produkter du kan sammenligne — betaler et fast beløb. Det gør de udelukkende, hvis siden viser et retvisende billede af, hvad produkterne koster. Og det er din garanti som forbruger for, at du kan have tillid til siden.

Hvis du som webshopejer har lyst til at få dine produkter på siden, så skal du starte med at tilføje et link til siden. Tilføj link til din webshop og få kunder fra hele Skandinavien.

Siden er endnu ikke helt online, men der går ikke længe, inden den officielt lanceres. Klik dig ind på siden engang imellem for at holde dig opdateret. Ellers kommer der snart en officiel udmelding.

Skrevet af admin