Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Pilegaard-Henriksen er et landsdækkende VVS-firma med afdelinger i både Jylland, Sjælland og på Fyn. Det har i mange år været dem man skulle have fat i, hvis man gerne ville have løst alt, hvad der har med bruser, vandhaner, toiletter, radiatorer og meget andet at gøre. Grunden til at det lige netop er dem, man skal tage fat i er pga. af deres måde at løse VVS-opgaver på. Ikke nok med at opgaverne vil blive løst på den bedst mulige måde, så kan du også regne med at løsningen kommer til at holde de næste mange år fremover. Pilegaard-Henriksen bruger nogle af de bedste produkter, som sikre at løsningen holder og yder en sublim service.

Brugervenlighed

For at kunne læse mere om deres services, løsninger og ikke mindst for at kunne komme i kontakt med dem, så har de selvfølge deres egen hjemmeside. Deres hjemmeside er meget brugervenlig, hvilket vil sige at den generelt er nem at navigere i. På deres forside finder man nyheder i virksomheden, priseksempler og en god beskrivelse af VVS-firmaet. Øverst på forsiden finder vi en menu, hvor man kan gå mere i dybden med, hvilke ydelser de tilbyder.

I forhold til at det er en side om et VVS-firma og deres ydelser, indeholder siden meget information, der giver et godt billede af hvor stor Pilegaard-Henriksen er. Noget af denne information beskriver hvordan Pilegaard-Henriksen ikke kun hjælper private, men også erhvervskunder. De laver løsninger til store byggeriger og kendte shoppecentre. Dette er igen med til at give et billede af hvem Pilegaard-Henriksen er.

Anmeldelse 4/5

Pilegaard-Henriksens hjemmeside giver brugere og kunder et godt indtryk af hvad de kan tilbyde. Der er mange gode beskrivelser om deres serviceydelser og hvordan kvaliteten bliver sikret. Men selvom at det er et plus at der er så meget informationer, så kan man som ny kunde eller besøgende godt blive lidt overvældet. En bedre strukturering af alle informationer, vil give denne side prikken over i’et og gøre det mindre overvældende.

Skrevet af admin