pandacig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Rygning er og bliver upopulært og heldigvis er der færre og færre som ryger almindelige cigaretter, til gengæld er det blevet mere og mere populært at dampe på e cigaretter. Modsat almindelige cigaretter har du mulighed for at købe e cigaretter og væske til disse online. En af de førende forhandlere på netop e-cigaretter er Pandacig.dk. Her finder du et stort af udvalg af mange forskellige smage, så uanset om du er til chokolade, banan, kirsebær eller noget helt fjerde, så finder du det her.

Brugervenlighed

Det er let at navigere rundt på siden, og du finder lynhurtigt det, du søger. Samtidig er der en fin søgefunktion, hvor du har mulighed for at søge på det enkelte produkt, du ønsker.

Kommunikation

Siden kommunikere deres budskab klart og enkelt. Måden, hvorpå der kommunikeres på Pandacig er generelt god. Sproget er letforståeligt, og hensigten med at få brugerne til at foretage et køb er også klar. Der er alle de informationer, der skal være på en hjemmesiden og derfor forlader man heller ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Teknik

På mange hjemmesider kan der være problemer med teknikken. Hvilket ikke tilfældet på pandacig. Alle sider virker efter hensigtig, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. På området omkring teknik kan man altid diskutere om siden er hurtig nok, og om størrelsen af siden kan nedsættes. På pandacig er siden relativ stor med 2,9mb og hastigheden bør blive hurtigere. Se billede af situationen her:

hastighed på pandacig

Anmeldelse: 4/5

Samlet set ender vi med en rating på på 4/5. Det gør vi, fordi her er tale om en rigitg god side, der er hurtig og leverer de informationer, som er nødvendige. Alligevel er den ikke prangende, og mangler lidt på designfronten, hvis den skulle have 5/5. Ikke noget dårligt resultat alligevel.

Skrevet af admin