Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Outdoordesign.dk er en dansk virksomhed, der leveration møbler og udstyr af høj kvalitet. Målgruppen er hovedsageligt private og offentlige virksomheder, men sælger også til privatpersoner.

Outdoordesign.dk har en vision om at være Danmarks bedste leverandør for kunder med klare ønsker til kvalitet, design og funktionalitet til yderst konkurrencedygtige priser.

Fælles for alle Outdoordesigns produkter er, at kvaliteten er i top og materialerne kun kræver meget lidt vedligeholdelse. De fleste produkter er fremstillet i Danmark efter de danske standarter.

Bredt produktsortiment

Virksomhedens brede produktsortiment dækker over både bordbænkesæt, affaldsbeholdere, cykeloverdækninger, cykelstativer, bål og grillsteder, legepladser og meget mere. Mangler du udendørs højkvalitetsmøbler og udstyr, så finder du et hav af varianter hos Outdoordesign.dk.

Outdoordesign.dk arbejder med forskellig former for materialer, men garanterer minimal vedligeholdelse. Derfor har du mulighed for at finde et produkt i lige netop din eller din virksomheds stil.

Ser du blot på produktkategorien, bordbænkesæt, så finder du bordbænkesæt i rustfri stål og rustikke planker fremstillet af genbrugsplast, eller bordbænkesæt i jatoba hårdtræ, maghoni, trykimprægneret fyrretræ, douglas gran eller dansk egetræ. Variationen af valg af materialer hænger sammen med købernes forskellige præferencer. Der findes altså mange varianter, og der er produkter til enhver smag, som henvender sig både til private og offentlig virksomheder, men også privatpersoner. Er du interesseret i et nyt bordbænkesæt så se mere her.

Skrevet af admin