Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Optik Team er en samling af lokale optikere, som giver dig et alternativ som både er kvalitetsbevidst og til konkurrencedygtige priser.

Hvis du er på udkig efter en optiker varer, lige fra brilleglas til kontaktlinse væske, så er én af Optik Teams lokale optikere det helt rigtige alternativ at vælge. Du kender sikkert til store internationale optikerkæder, som har en butik i hver by – men desværre ikke har fokus på de lokale kunders behov. Optik Team er nok er en samling af flere optikere i hver by, men forskellen her ligger i, at hver optiker som er en del af Optik Team, også er sin egen selvstændige lokale optiker.

Målet for Optik Team er ikke at have optiker butikker som retter sig efter et lands befolkning, men fokusere i stedet på lokalsamfundet.

Handler du derfor hos én af Optik Teams optiker forretninger, vil du blive mødt af en optiker, der tager udgangspunkt i dine behov, og giver dig gode lokale rabatter på dine køb.

Grunden til at de lokale optikere hos Optik Team kan konkurrer med de store kæder, er fordi de indkøber sammen med de resterende lokale optikere, uden at være låst af specifikke tilbud og brands. Så drag masser af fordele hos din lokale Optik Team forhandler, mens du får den lokale betjening, som vi alle elsker at få.

Du kan nemt se hvor din nærmeste lokale optiker ligger, på Optik Teams hjemmeside – lige her.

Skrevet af admin