Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Only4kids.dk er en dansk webshop, der som navnet antyder det, sælger ting til børn. Shoppen har et af landets største udvalg, og du kan finde alt fra legetårne og løbecykler til børnemøbler og børnemøbler af alle afskygninger. Markedet for produkter til børn er enormt og der er en gigantisk industri bygget op omkring det. Der findes derfor også en meget lang række af webshops, der forhandler produkter til målgruppen. Der findes dog få, der har så omfattende et sortiment, som det er tilfældet med Only4Kids.dk

Designet på siden

Som nævnt er Only4kids en kæmpe shop, og antallet af produkter er derfor også utrolig stort. Når man har en webshop med et meget stort antal produkter, stiller dette også krav til brugervenligheden og ikke mindst den designmæssige opbygning af siden. Øverst på siden finder man et søgefelt, hvor man nemt kan søge efter det man leder efter. Denne fungerer rigtig fint, men hvis man vil gå på oplevelse ved man ikke nødvendigvis hvad man leder efter, og så er det vigtigt er nemt at finde ud af hvor man kan navigere rundt. De mange kategorier der er på siden gør at designet bliver en smule stift, men det er holdt i indbydende farver og produktvisningerne er fine.

Brugervenlighed på siden

Det er nemt at navigere rundt på siden, og uanset hvad man er på udkig efter, så er det let at finde hen til det. Dette skyldes at menuerne både øverst og i venstre side er logiske og der er gjort meget ud af at få inddelt produkterne i de rette kategorier, så man ikke er i tvivl om, hvor man skal klikke. Det eneste problem med de mange produktkategorier er, som førnævnt, at det går lidt ud over designet.

Kommunikation

Der kommunikeres klart og tydeligt på siden, og beskrivelsen på langt de fleste produkter er fyldestgørende og god. Udover beskrivelser af produkterne er der også en lang række specifikationer, hvilket eksempelvis er er nyttigt, hvis det er børnemøbler som disse, hvor det er rart at kende de præcise mål og lignende.

Anmeldelse 5/6

Only4kids.dk er en glimrende webshop der er nem at navigere rundt i, og hvor man finder et kæmpe udvalg af stort set alt. Designmæssigt kunne den godt bruge et lille løft, men det er sekundært i forhold til funktionalitet og lignende, og her er der ikke en finger at sætte på det.

 

 

Skrevet af admin