Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Restauranten i Odense, Oluf Bagers Gård er en restaurant, der trods sin placering midt i det pulserende byliv, er omgivet af en rolig atmosfære. Restauranten ligger i er en gammel restaureret stald, og historiens vingesus er da også en stolt del af restauranten, men derudover er Oluf Bagers Gård en moderne restaurant. Her i sommeren 2018 har restauranten gået igennem en grundig renovering, og en hel ny indretning.

 

Brugervenlighed og design

Når man kigger på Oluf Bagers Gårds hjemmeside, er men ikke i tvivl om at der er tale om en restaurant. Det store flotte stemningsbillede i baggrunden, giver en god og hyggeligt stemning på siden. Generelt er den udarbejdet i nogle lidt mørke nuancer, der fint går i spænd med restaurantens værdier; beliggenheden og historien. Det første, du bliver mødt af, når du klikker dig ind på hjemmesiden, er menuen og det store baggrundsbillede som skaber en god stemning . Her har du mulighed for at navigere til de undersider, der er på hjemmesiden, og i højre side kan du booke dit bord på restauranten.

Det fungerer rigtig godt, og det er let at finde det, man har brug for. Sidens vigtigste egenskab er, at du skal kunne informere om restauranten og booke et bord, og det har du let mulighed for. Booking af bord, foregår gennem dinnerbooking.

Generelt er designet rigtig godt, og det får dig til at tænke på alle de helt rigtige ting. Det er inter problem at navigere rundt, og man danner sig hurtigt et overblik over, hvor de forskellige ting findes på siden.

Enkelt og tydeligt budskab

Kommunikationen på Oluf bagers gårds hjemmeside er skarp, og det er let at forstå, hvad der står. Det er skrevet til den almene besøgende, og det er heller ikke svært at finde de informationer, man søger. Derfor er der altså intet ved kommunikationen på hjemmesiden, der fejler noget, og der er masser af tekst, så det er let at forstå de ting, der står.

Vurdering: 5/5

Alt i alt er siden rigtig god. Designet fungere godt og den fungerer helt perfekt på både mobil og tablet. Faktisk ser det ud til, at den først og fremmest er udviklet til disse enheder.

Skrevet af admin