Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Odense-Maler.dk er hjemmesiden for Andersen og Garrett ApS, der er et professionelt malerfirma beliggende i Odense — der tilbydes dog også arbejde som maler i Nyborg eksempelvis. Et malerfirma, der lægger stor vægt på god kvalitet og konkurrencedygtige priser. Men hvordan lever hjemmesiden op til dette, og hvordan er brugeroplevelsen på siden? Her får du vores professionelle skøn på dette.

Brugervenlighed og design

Lad os først og fremmest se på sidens design. Det er generelt skabt i hvide, sorte og grå nuancer med én kontrastfarve; rød. Øverst på siden er menubjælken placeret. Herfra er det muligt at navigere rundt på de undersider, der måtte være relevante for den besøgende. Generelt er der en fin struktur på siden, og det er ikke svært at finde den information, man søger. Det betyder altså at siden generelt er brugervenlig, og det er intet problem at finde det, man søger. Designet er dog ikke prangende, men det klarer opgaven, og siden er hurtig at bruge, så det fungerer helt fint, som det skal

Kommunikation

Kommunikationen på siden er skarp. Igen får man de informationer, man søger, og har man brug for yderligere information, er det nemt at finde ud af, hvor man skal søge hen; kontakt-siden. Det er altså også fint på denne front, og det er ikke noget problem at finde de ting, man leder efter, hvilket er det vigtigste, når man som bruger besøger en hjemmeside. Kommunikationen fejler altså ingenting, så det bliver også en god karakter denne del af siden får.

Opsummering

Alt i alt en fin side, som fint formår at give brugeren svar på de spørgsmål han eller hun end måtte have i forbindelse med sit besøg på siden. Siden er ikke noget mesterværk, men den klarer den opgave, den er sat i verden for, til topkarakter. Der kunne måske godt mangle lidt billeder af arbejdet, men herudover er den rigtig fin.

 

Skrevet af admin