Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

NyTandlæge.dk er en nyere dansk portal, der er sat i verden for at gøre det lettere at finde en ny tandlæge, uanset hvor i landet man måtte bo, og hvor man har brug for at finde en tandlæge. Man kan man ganske få klik komme ind på en tandlæge i det valgte område, hvor man kan læse lidt mere om den pågældende klinik. Man kan læse bedømmelser som andre patienter/kunder har givet, og man kan læse om deres specialer, hvis de har sådanne.

Enkelt og overskueligt

Det er meget nemt at navigere rundt på siden, og man er ikke i tvivl om, hvad man skal gøre, så man lander ind på siden. De fire største byer i landet, har fået deres egen sektion, således at der er en tandlæge København, tandlæge Århus, tandlæge Odense og tandlæge Aalborg sektion, hvor man end ikke behøver indtaste sine søgekriterier, men bliver præsenteret for dem med det samme.

Søger man eksempelvis efter en Tandlæge i Herning, er dette resultatet man møder:

Et resultat der viser, at der er 24 tandlæger tilknyttet tjenesten, hvor man så har mulighed for at segmentere yderligere. Hvis man eksempelvis har brug for en klinik der har weekendåbent, kan man tjekke dette af i søgefeltet.

Når man så er inde på profilen for en tandlæge har man mulighed for at sende en besked eller bestille en tid, og dermed blive kunde med det samme. Det altafgørende for mange er, at det skal være nemt at skifte, og det er det med denne portal.

Tandlægernes muligheder

Bedømmelserne står patienterne naturligvis for, men det er tandlægerne selv der skal udfylde en række informationer som eksempelvis, hvad deres åbningstider er, hvem der er ansatte på klinikken, om de har nogen specialeområder og lignende. Jo flere oplysninger der findes om de enkelte tandlæger, jo bedre bliver oplevelsen også for brugeren, og jo større chance er der nok for, at de potentielle kunder lige præcis vælger denne tandlæge.

Lyse og indbydende farver

Der er mange, der har et mildest talt anspændt forhold til det at gå til tandlægen. Det er nok også grunden til at NyTandlæge.dk er lavet i lyse og indbydende farver, som virker friske og ikke dystre, og ikke kan være afskrækkende og mørke.

Samlet vurdering:

NyTandlæge er en portal der er smart, hvis man står og skal skifte tandlæge af den ene eller anden grund. Den er indbydende, mobilvenlig og nem at bruge. I takt med at der kommer flere og flere klinikker på, og at disse bliver udfyldt med alle de korrekte informationer, bliver tjenesten også bedre og bedre. Så som den er nu, er den ikke perfekt, men der er potentiale til, at det kommer tæt på: Den samlede vurdering ender derfor på: 5/6

Skrevet af admin