nettolager

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Virksomeheden Nettolager har lagerhoteller i hele danmark og på nuværende tidpunkt finder du deres opbevaringsrum i mere end 40 byer. Du kan se et stort udvalg af hvor det tilbydes pulterkammer og opbevaringslokaler på nettolager.dk. Virksomheden tilbyder et stort udvalg af pulterrum i hele Danmark, små, mellem og store pulterkamre og opbevaringslokaler. Du er altid velkommen til at komme og se de forskellige pulterkamre inden du bestiller, hvor du har mulighed for at måle pulterrummet, hvis du har brug for det.

Brugervenlighed

Nettolager.dk er meget brugervenligt. Du har på forsiden mulighed for at søge efter by ud fra navn eller post nummer, og få efterfølgende vist et kort, hvor de forskellige lagerhoteller bliver vist. Du kan let navigere rundt på siden, og du finder hurtigt ud af hvad virksomheden beskæftiger sig med. Du har ligeledes nemt ved at kommunikere med virksomheden, hvor der i bunden er kontaktoplysninger i form af mail, adresse og telefon nummer. Nettolager tilbyder ovenikøbet døgn telefon

Kommunikation

Man får et klart indtryk af at virksomheden henvender sig til b2c markedet, og man får klart et billede af at virksomheden husere i flere byer. Alle nødvendige informationer, der skal være på en hjemmeside er der, og man forlader siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af.

Teknik

Teknikken på hjemmesiden fungere hensigtmæssigt og der er ingen sider som melder umiddelbare fejl. Der er ikke de store anbefalinger på dette område. Man kan altid overveje at lave forskellige tekniske forbedringer, som hastighed og design.

 Anmeldelse: 4,5/5

PÅ siteedit giver vi siden 4/5. Hvilket fortæller noget om at vi rigtig godt kan lide siden. Der er tale om en god side, der hurtigt og enkelt leverer den information, der er nødvendig. Ligeledes kører websitet upåklageligt med rette https overgang, og certifikat.

Skrevet af admin