Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Kender du til at skulle bruge advokater? Gamle støvede advokater, hvis tid er sin egen vægt værd i guld, og hvis processer er langsommelige og dyre. Det image har længe plaget advokatbranchen, og for at være ærlig, så har det image også været et element, som advokaterne har taget på sig. Også i den visuelle stil, som ligger basis for deres webdesign. Men hos NemAdvokat.dk er alt vendt på hovedet.

For hos Nemadvokat har man taget det traditionelle image og givet det en ordentlig rystetur for at få støv og skidt børstet af. Tilbage står et moderne advokatselskab, som har taget tidens teknologi og løsninger til sig. Nemadvokater tilbyder digitale advokatydelser, hvor de dækker de services som boligadvokater normalt dækker, men her er tvistet, at det udelukkende er digitalt. Og det skinner også igennem på deres hjemmeside.

Det er tydeligt, at det er kompetente digitale designere, som både forstår brugerbehov, men også forstår gode brugerflow. For hvad er det egentlig, man har brug for, når man kontakter en advokat, og hvad hedder det på advokat-sprog? Det ved kunden ikke, og derfor har nemadvokat gjort det nemt med at tilvalgsflow, hvor man ender med den rigtige løsning. Samtidig er der totalt transparens omkring pris og det videre forløb, så først når man har udfyldt sin informationer, skal man tage stilling til det videre forløb. For herefter bliver man kontakt af Nemadvokaterne, som nu er klar til at få ens sag hurtigt i mål.

Professionalisme fra start til slut

Webdesignet er gennemsyret af professionalisme, afspejler gennem spacing og det kompakte indhold, hvor nem en service der faktisk tilbydes her. Der er ikke tvivl om hverken muligheder eller actions fra brugerens side, og sitets struktur indbyder til konstant at tage skridtet videre hen mod beslutningen om at blive kunde hos NemAdvokat.

Benytter man sig af sitets mange landingspages, vil man også opleve ovenstående service, som konstant hjælper på en relevant og dækkende måde.

Skrevet af admin