Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Naturoghelse.dk er en meget omfangsrig webshop med et bredt og stort udvalg forskellige produkter inden for helsekost. Selvom hjemmesiden har et utroligt stort udvalg, er den yderst velorganiseret og brugervenlig – det er ligetil at finde det man søger. Samtidigt er www.naturoghelse.dk både e-mærket og med mange gode Trustpilot anmeldelser fra tidligere og nuværende kunder, som alt sammen giver en tryghedsfølelse som forbruger.

Simpelt og minimalistisk design

På siden kan man finde kosttilskud, vitaminer og mineraler, såvel som homøopatiske lægemidler og medicinsk udstyr – og meget mere. Produkterne er opdelt i kategorier, og der er underkategorier under hver afdeling. Det er nemt at ose sig igennem de mange produkter, men samtidigt er der også et søgefelt i toppen, hvis man leder efter noget helt specifikt. Det er en side, hvor man både nemt og hurtigt kan finde noget specifikt, som man søger, men man kan også hente inspiration eller ideer til flere køb. I venstre hjørne har man også mulighed for at klikke sig ind på nyheder, tilbud og restsalg, hvilket er ret lækkert, da shoppen virkelig har mange spændende ting indenfor helse. Siden er opbygget med et meget enkelt og minimalistisk design, men da det er helse, der er tale om, er det et passende udtryk. Der er helt klar fokus på produkterne, og på at give brugeren en tryghed og sikkerhed ved at informere om at siden er e-mærket osv.

Informerende og inspirerende helse og helsekost hjemmeside

Det er tydeligt at se, hvor meget passion der bliver lagt bag Naturoghelse.dk, da man kan finde gode informative artikler og inspirerende viden omkring produkterne og den personlige pleje. Udover at forbrugeren bydes velkommen til et stort og bredt udvalg af produkter, er der også meget at hente med hensyn til attraktive priser. For eksempel, når man klikker sig ind på de forskellige produkter, kan man samtidigt se, hvor meget man sparer ved at handle i shoppen. Der bliver informeret om vejledende pris, hvor meget man sparer og hvad deres pris er – alt bliver opsat på en overskuelig måde.  Siden er informerende og ligetil, den fortæller alle specifikationer, der er ved produktet og lidt om hvad det er godt for og hvad det bidrager til. Som nævnt er det en meget ligetil side, men det er kun positivt ment, der er ingen dikkedarer. Et andet positivt aspekt ved siden er, at man som bruger kan give bedømmelser og anmeldelser af produkterne, hvilket gør det nemmere at få et helhedsindtryk af et produkt.

Konklusion – Naturoghelse.dk fortjener et besøg!

Siden fortjener topkarakter, for sin overskuelighed, information og gode priser. Hvis man står og mangler helse produkter, er siden helt sikkert et besøg værd. Med sikkerhed sparer man penge og man har en god tryghedsfornemmelse, når man kigger sig omkring på siden. Derudover bliver man vejledt på en god og konstruktiv måde. Det er i hvert fald ikke sidste gang Naturoghelse.dk bliver besøgt herfra! Det er virkelig lækkert, når helsejunglen kan blive lidt nemmere at navigere rundt i – og især hvis man samtidig også kan sparer penge.

Skrevet af admin