Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nassau er en af landets førende virksomheder, når det kommer til at levere industriporte til erhvervsvirksomheder og ikke mindst garageporte til private. Det er en kæmpe industrivirksomheder med eksport til en lang række lande i Europa, men det hele styres stadig fra Ringe på Fyn, hvor firmaet har hovedsæde. De leverer garageporte i mere eller mindre alle afskygninger og de kan laves på lige det mål som kunden ønsker det.

Brugervenlighed

Når man besøger hjemmesiden Nassau.dk/garageporte er man ikke i tvivl om, at der er tale om en stor og meget professionel virksomhed, der har valgt at følge med tiden. Menuerne er enkle og lette at tyde. Det er nemt at finde frem til det man skal, og navigationen er logisk.

Design

Designet på Nassau.dk er meget enkelt, og der er nok en del der vil argumentere for at det kan tendere en smule til det kedelige, da det er meget klassisk. Ikke desto mindre så er det meget forventeligt for en virksomhed af denne type, da brugerne vil have noget, hvor de ikke bliver distrageret af andre ting end produktet. Billederne af produkterne og ikke mindst produkterne i brug er lækre og indbydende, og de forstår at vise portene frem på den bedste mulige måde, hvilket er alfa og omega, for en shop af denne type.

Kommunikation

Der kommunikeres på et flydende og let forståeligt sprog. Selvom der er meget teknik forbundet med porte og lignende, så er det nemt at forstå hvad der står på siden, og der kommunikeres tydeligvis i høj grad til slutbrugeren.

Anmeldelse: 4/5

Nassau.dk er en meget anvendelig side, der indeholder uhyggelig meget information og det kan være svært at pakke ind. De er lykkedes rigtig godt med det langt hen af vejen, man kunne måske ønske sig en smule mere spræl i designet, og eventuelt nogle flere videoer af produkterne i brug, men alt i alt et meget lækker store corporate site.

Skrevet af admin