Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nail4You.dk er en hjemmeside der generelt har to formål. Dels at sælge alt inden for negle og tilbehør, men i lige så høj grad for at sælge deres uddannelse som negleteknikker, hvilket er et kursus som Nail4you tilbyder, og hvor man efter et fire dages intensivt kursus, kan kalde sig for negleteknikker med diplom. Udover uddannelsen tilbyder Nail4You også en række kortere kurser og workshops, hvor man kan blive bedre til at ordne negle på sig selv eller på andre.

Nail4you.dk er en hjemmeside der indeholder en masse informationer både omkring negle, tilbehør og så de forskellige kurser og workshops, der bliver afholdt. Dette betyder også, at der er rigtig meget indhold, der skal navigeres rundt i i de forskellige kategorier.

Produkterne der er listet op i en menu i venstre side, lader til at være fornuftigt placeret ud fra deres vigtighed og popularitet, hvilket betyder at det øverste man mødes af, er negle kursus, mens de forskellige versioner af negle og tilbehør bliver oplistet efterfølgende.

Det er en overskuelig webshop, men det stiller nogle krav til køberne. Det kræver nemlig, at man man ved hvad man er ude efter, hvis man skal kunne finde produkterne. Det er en webshop, der henvender sig professionelle negleteknikkere eller andre der arbejder med kunstige negle på et niveau der er over gennemsnittet.

Udvalget tæller naturligvis meget op, i og med at der er et sted, hvor man kan finde alt hvad man skal bruge. Desværre er designet lidt kedeligt, og der kunne godt have været kræset mere for det visuelle, ligesom der mangler lidt inspirationsbilleder af de forskellige produkter.

Det ændrer dog ikke ved, at hjemmesiden fremstår som fuldstændig funktionel og brugbar, hvis man ved hvad man skal have.

Skrevet af admin