Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mobil.nu har alt det nyeste om mobil, tablets og gadgets

Mobil.nu er en dansk nyhedsportal, som Mobilselskabet Aps står bag. Mobil.nu bringer stort set alle nyheder om mere eller mindre alt, der rører sig i tech branchen, men som navnet på siden også antyder det, så er det primære fokus på nyheder om mobiltelefoner. Det er stedet, hvor man kan finde test og anmeldelser af iphone, sammenligning af de nyeste modeller fra alle producenter.

Mobil.nu har nogle år på bagen, og designet kunne uden tvivl godt bruge et løft, men funktionelt er Mobil.nu helt i top, og det er meget let at navigere rundt på siden, hvilket ikke mindst skyldes den omfattende topmenu, der er på siden. Her kan man nemt og overskueligt finde frem til kategorier som Test & Guides, iOS, Android og de forskellige producenter.

Hvis man besøger en side som mobil.nu er der en god sandsynlighed for at man enten er interesseret i nyheder generelt, og disse bliver præsenteret overskueligt på forsiden. Er man ikke interesseret i generelle nyheder, er der en god chance for, at man gerne vil læse om en specifik producent som Apple eller Samsung, og derfor er det en god ide med hypermenuen, der viser stort set alt hvad siden indeholder.

Siden er finansieret gennem reklamer, og derfor er der også en del af dem, alle annoncer er dog specifikke for siden, hvilket betyder, at de ikke bliver belastende og brydende for øjet, som man ofte oplever det på store websites. Generelt er siden bygget meget klassisk og logisk op, det er ikke ikke lige frem banebrydende design og et layout i særklasse, men det er enkelt og overskueligt, hvilket er det afgørende for en god nyhedsside.

 

Skrevet af admin