Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mitlingeri.dk er en dansk webshop, der forhandler alt inden for frækt undertøj og tilbehør. Det er en en kæmpe branche hvor der findes tusindvis af producenter der hele tiden laver noget kollektioner og derfor er udvalget også ganske imponerende, og det er svært at finde et bredere sortiment her i landet.

Opsætning og navigation

Hjemmesiden er bygget ganske klassisk op, hvor man finder en overordnet menu øverst, vel og mærke den samme menu, som man også kan finde i footeren, hvilket gør den en smule overflødig.

Den væsentlige menu er da heller ikke denne, men derimod alle de forskellige kategorier, som man finder ude til højere. Her er det delt overskueligt op, så det er nemt at danne sig et overblik og finde frem til den ønskede kategori, hvad enten denne måtte være babydoll, BH’er, corsager eller sex legetøj. Menuen indeholder både kategorier og specifikke mærker, hvilket gøre navigationen en smule mere besværlig, hvis man ikke kender mærkerne i forvejen.

Det Visuelle

Da Mitlingeri.dk sælger frækt undertøj, er det ganske naturligt, at shoppen er præget af en ganske stor mængde billeder af tøjet i brug på flotte modeller. Dette fungerer ganske glimrende og kvaliteten på billederne er generelt rigtig fin, og de kan ses i en fornuftig opløsning uden de bliver pixeleret.

På trods af det brede sortiment og de mange forskellige produkter, er Mitlingeri.dk pæn og overskuelig, ligesom den ikke mindst er ganske indbydende, så der er god grund til at udforske shoppen og overveje om det var tid til en lille overraskelse.

Rating: 4/5 – Det er en fin webshop, der fungerer som den skal, men som har lidt skønhedsfejl hist og pist.

Skrevet af admin