Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Miranova er en dansk virksomhed, der leverer uvildig formuepleje. Med opstart i 2008 har Miranova snart 10 år på bagen, og i dag plejer de mere end 3 milliarder kroner. Mira Nova betyder – “Se Nyt” og det er det virksomheden tilbyder, nemlig at se med nye øjne på ens investeringer, så man kan få det højeste afkast af sine investeringer om det så er frie midler eller pensionsopsparing.

Miranova arbejder uafhængigt at banker og pensionsselskaber og er modsat nogle andre lignende virksomheder og investeringsselskaber ikke drevet af provision eller lignende. Deres eneste interesse er derfor også at kunderne får så meget som muligt ud af deres investering.

Troværdigt design
Der er ingen tvivl om, at det er kæmpe tillidssag at overlade sin opsparing i hænderne på andre, og det kræver naturligvis at der er tale om en troværdig partner. Miranova.dk er en hjemmeside der signalerer troværdighed, og designet er holdt enkelt og klassisk med få menuer. Det skal være let at finde det man søger, hvilket i langt de fleste tilfælde vil være information og lignede.
Det er nemt at navigere rundt på sitet, og selvom der er tale om et meget komplekst emne, er det lavet så det er imødekommende og teksten er generelt skrevet i et sprog, så man kan forstå det, uden at have en lang økonomi uddannelse.
God mobilversion
I 2017 er det naturligvis intet mindre end essentielt at hjemmesiden fungerer godt på en mobil eller tablet, da halvdelen af alle besøg kommer derfra. Mobilversionen af Miranova.dk fungerer upåklageligt, og den er blevet tilpasset, så det stadig er nemt at læse og navigere rundt på siden, selvom det i sagens natur er meget mindre end på end desktop skærm.
Alt i alt er det svært at sætte en finger på Miranova.dk udover, at siden kunne indeholdere flere forklarende grafiske elementer hvilket ville medvirke til endnu større forståelse. Derfor ender den samlede bedømmelse på 5/6
Skrevet af admin