Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mecindo.dk markedsfører sig selv som et onlineapotek. Her har du mulighed for at finde forskellig medicin, der kan købes i håndkøb – og dermed også over nettet. Det er ofte billigere end den medicin, du køber på apotektet, selvom der er tale om den samme variant. Det er skønt, at der kommer sådanne muligheder, men kan de egentlig hamle op med de fysiske apotekers service og viden? Lad os tage et kig på Mecindo.dk.

Design

Designet er utroligt overskueligt, og det er faktisk rigtig pænt. Det er pænere end de fleste fysiske apoteker, og derfor er det en nemt at navigere rundt i. Der er kælet for detaljerne, og man får med det samme, man klikker sig ind på siden, et indtryk af, at her er tale om en professionel webshop, hvor man roligt kan foretage køb. Det signalerer troværdighed, og der er generelt en ro over sitet, der appellerer til målgruppen.

Brugervenlighed

Det er nemt at navigere rundt på siden og finde de produkter, man søger. Der er altså ikke langt fra at døje med hæmorider til at finde kuren mod dem, når først man har klikket sig ind på siden. Det er smart, og så kan det simpelthen ikke blive meget lettere. Du kan søge, hvis ikke du ønsker at bruge menuen på siden, der ellers er logisk opbygget og ganske fornuftig.

Kommunikation

Der er fin kommunikation på siden, og det hele fungerer bare. Det er supergodt, og der bliver give de informationer man ønsker, når man lige klikker sig ind på siden og de enkelte produkter. Helt fantastisk, og derfor når vi op på de gyldne 6/6 stjerner, hvilket er en helt igennem god karakter. Siden kunne ikke blive meget bedre, og det finder du ud af i det øjeblik, du klikker dig ind på siden.

Skrevet af admin