Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Legalisering.dk er en hjemmeside, hvor du har mulighed for at få et tilbud på, at få oversat dine juridiske, autoriserede og kommercielle dokumenter. Har du dokumenter som straffeattest, vielsesattest, navneattest eller lign. – og skal disse oversætter pga. flytning eller andet. Så kan du efterspørge og få et godt tilbud på din opgave her på denne side.

 

Brugervenlighed

Når først du befinder dig på forsiden, er du med det samme klar over, hvad deres specialer er, samt hvilke opgaver de kan hjælpe dig med. Siden er fornuftigt opbygget, og teksterne er korte, direkte og forståelige. Billederne der står i sammenhæng med teksten, er måske lidt rodet – og kunne trænge til en mere central plads.

Er man på jagt efter noget bestemt, så finder man det nemt oppe i menuen, og man kan derfor hurtigt komme frem til et svar på det, som man efterspørger.

Når man bevæger sig hen på undersiderne, og vil gå mere ind i dybden med det som man efterspørger – så får du også en side med masser af god information – som du kan bruge til noget. Dog vil jeg tro at det kan blive en smule tørt for nogle, og vil mene at der mangler bare lidt indhold, som kan gøre det lidt mere interessant at læse.

Teknik

Eftersom at det er en meget sprog- og tekstbaseret hjemmeside, så er der ikke så meget at sige til selve teknikken. Siden er super hurtigt, og man kan interagere med de knapper osv. som du finder på siden. For at få et tilbud, skal du udfylde en kontaktformular, som virker upåklageligt – og giver mulighed for at beskrive sin opgave til punkt og prikke.

Anmeldelse

Legalisering.dk er en side, som fortæller præcis det som virksomheden tilbyder, og man er ikke i tvivl om hvad man kan forvente. Siden leder brugerne fint hen til slut punktet, og gør det nemt at bestille det som man efterspørger – inden for området.

Lyder Legalisering.dk som et sted, hvor du kan få hjælp? Så kan du finde siden lige her.

Skrevet af admin