laasop.dk

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Skal du bruge en låsesmed omkring nordsjælland, så er det Låsesmeden Nordsjælland du skal kontakte. De har specialiseret sig i at udbyde professionelt låsearbejde hos både private og virksomheder. Virksomheden tilbyder flere former for låseservicearbejde, og ligemeget om du skal have lavet en kopi af din nøgle, åbnet din dør op midt om natten eller have installeret et helt nyt låsesystem, så kan Låsesmeden Nordsjælland hjælpe.

Alle låsesmede er certificerede og har mange års erfaring med låsearbejde, og de vil kunne hjælpe uanset om der er tale om Ruko, Abus og Dorma låse – låsecylindre – låsekasser og stanglåse. De har desuden altid en låsesmed klar til at rykke ud, så man ikke skal tilbringe hele natten låst ude fra sit hus. Her rykker de altid ud og dukker altid op indenfor 30 minutter.

Usability på laasop.dk

Usability er en it-terminologi, som tager udgangspunkt et system performer.Grundlæggende kigger man på om selve brugerfladen er intuitiv og fungerer som brugeren vil forvente. Målgruppen for laasop.dk er personer i og omkring nordsjælland. Hjemmeside er let og enkelt at navigere rundt, og det er muligt at benytte søgefunktionen øverst op siden. Ligeledes er der en let og enkel menu i toppen af siden, hvor du kan tilgå de mere specifikke byer hvor låsesmeden udfører arbejde som, Låsesmed birkerødlåsesmed fredensborg og låsesmed gilleleje.

Teknik og information

Den grundlæggende teknik fungerer rigtig godt på laasop.dk. Alle sider virker efter hensigten, og der er generelt ingen synlige fejl på siden, der er værd at kommentere på. På hjemmesiden er der alle nødvendige informationer og man forlader derfor  ikke siden med et indtryk af, at der er informationer, man er gået glip af. Ligeledes er til muligt at booke låsesmeden direkte på hjemmesiden.

Anmeldelse: 4/5

Laasop er fin og brugervenlig bygget op. Designet taler godt til målgruppen og derfor er vores karakterer også 4/5. Der er tale om en god side, der er hurtig og leverer den information, der er nødvendig, godt kunne designet godt trænge til en opdatering – alt i alt en rigtig god side

Skrevet af admin