Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

HV Låseteknik A/S er en dansk låsesmed, der opererer i hele København samt resten af Sjælland. HV Låseservice A/S tilbyder låseservice af høj kvalitet, og virksomheden har eksisteret i en del år efterhånden. Udover at tilbyde låseservice er det også muligt at få rådgivning og vejledning. Deres hjemmeside finder du på Laasesmed-Kobenhavn.dk.

 

Siden vinder på brugervenlighed

Siden er meget simpel — og det fungerer godt. Forsiden er overskuelig og giver et let overblik over de forskellige sektioner på siden. I sidens header finder du en vertikal menu, hvorfra de forskellige landingssider kan tilgås. Det betyder, at det er nemt at finde rundt, hvis man lander på forsiden. Det kan man desuden også på de forskellige undersider, der er på hjemmesiden. Det betyder altså, at der er skruet på de helt rigtige knapper hvad usability. Siden scorer topkarakter, hvad angår brugervenlighed.

Derudover er der også forskellige guides, der hjælper den informationssøgende bruger, der eksempelvis er på udkig efter en løsning, hvis der skal monteres en kasselås, elektronisk lås eller noget tredje. Se videoen herunder som et eksempel:

 

Siden fungerer altså i særdeleshed efter hensigten, og hjælper brugeren, uanset om der er brug for decideret hjælp til at få fixet et problem, eller der er brug for vejledning til selv at løse et problem. Det kaster et positivt lys over virksomheden, og det virker ikke som om, at de bare prøver at sælge, men faktisk også har en holdning til faget, og gør det, der skal til for at yde en god service.

Herudover er virksomheden også RUKO Guld Certificeret, hvilket er medvirkende til, at den besøgende allerede fra første besøg på siden får skabt et tillidsfuldt forhold til virksomheden.

 

Endelig bedømmelse

Siden får 4/5, og det gør den på baggrund af dens brugervenlighed. Det er let at navigere rundt på siden, og det gør, at helhedsindtrykket styrkes, hvorved der skabes troværdighed. En god side, der gør, hvad den skal.

Skrevet af admin